Etiketter

, , , , ,

Att skriva noveller är ofta att dela plats med andra. Att vara med i en tävling som resulterar i en antologi, en samling tillsammans med andra författare.
Novell är en kort berättelse och en tacksam berättelse att skriva. Jag har tidigare på bloggen berättat lite om novellskrivande, och då rena hantverket. Nu vill jag gärna berätta om resultatet.
Den färdiga noveller, vad gör man med det?
Förra året hade kapitel 1, se länk här till vänster, en tävling som hette Fångad av lust. De tog emot noveller på temat och läsarna fick rösta, juryn fick utse och när sista rösten var lagd var tio noveller uttagna till en antologi. De gavs också ut enskilt på kapitel 1 förlag. Nu kan du köpa dessa noveller hos Bokon, de ligger under fliken Egenpublicerat.
Alla verkar överens om att egenpublicerat är det kommande stora samtalsämnet, det är lätt att ge ut en e-bok själv. Det är inte alltid lika lätt att ge ut en antologi, en samling där flera olika författare ingår. Men Kapitel 1 har lyckats få ihop en fin samling noveller.
Är du nyfiken och vill se var du kan köpa novellerna kolla länkarna här under.

I morgon kommer en annan gästbloggare hit, som också varit en av eldsjälarna bakom flera novellsamlingar, titta i på bloggen då och läs hans inlägg, jag lovar att det är spännande!
Kicki Karlén

Fångad av lust hos Bokon:

https://bokon.se/ebok/fangad-av-lust-antologin_my-olausson

847b8c2a6ffce4e63c71708fff0f052a